Hvem er pålogget ?
Vi har 4 gjester her nå
PåloggingPostHeaderIcon Hovedside Info Troll

Troll klatring

Troll butikk

TROLL: Tar imot barn i alderen 3 - 6 år.
De har normalt 24 barn pr dag og 5/6 voksne.


På Troll jobber:


Connie Renate Fjellaker (38) som pedagogisk leder 100%. Har jobbet hos oss siden 2003. Hun har natur og friluftsliv som fordypning, og ønsker seg egen uteavdeling.Har tidligere spilt fotball, og er ei sporty dame. Trives på kjøkkenet, der hun tryller fram mye godt, gjerne italiensk eller thai.

Geir Ottar Aglen (56) som pedagogisk leder 100%. Han er nyansatt for barnehageåret 2018/2019, men har jobbet over ti år i barnehage, sist i Vammen friluftsbarnehage i Sande. I tillegg til å være utdannet førskolelærer, er han også agronom, og har drevet gård med smågris og melkekyr. Han liker seg ute, fisker litt, kjører båt og driver med klatring.

Inger-Lise Skrikestad (62) som barne- og ungdomsarbeider 100%, har jobbet hos oss siden desember 2012. Hun har mange års erfaring fra barnehage og SFO, ved siden av å drive bondegård. Hun er verneombudet vårt, og en god heks. Hun er et av "Matvraka", og bidrar med inspirasjon til å lage mat av det vi finner i naturen, eller dyrker selv i grønnsakshagen vår. Liker seg godt ved sjøen, og bader fra tidlig om våren til seint på høsten.

Magnus Jørstad (33) som assistent 100%. Han har vært hos oss fra juni 2007. Han er tidligere aktiv fotballspiller, har gått idrettslinje på videregående og folkehøgskole. Liker seg godt på hytta på Blefjell når han har fri. Har verdens beste klemmer!

Heidi Haaseth (49) som fagarbeider 60%. Hun begynte hos oss i 2007. Er utdannet kokk, og har laget mat til flere (verdens)kjendiser. Hun har også fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Er et av "Matvraka", og veileder ifht hvordan vi kan lage sunn og økologisk mat til mange på en gang. Heidi har kurs i barnehagepedagogikk fra Høgskolen i Vestfold(Kompass), og er kurset veileder for våre lærlinger. Sanker mat og materialer i naturen, og hjelper mannen med lefsebaking i firmaet "Kjevla hjemmebakeri". Siste kurset hennes er hvordan man bruker yoga med barn.

Kristin Rindahl Jensen (21) i vikariat som assistent 40%. Kristin har tidligere gått i Barnas Have, og jobber mens hun går skole. Hun ønsker å bli jurist etterhvert. Kristin er ei aktiv jente, som blant annet kjører båt og dykker.Anne Andersen (68) som kjøkkenassistent. Har jobbet hos oss siden 2003. Hun har lang erfaring som dagmamma fra tidligere. Har gått husmorskolen. Er ei sprek dame, som liker seg på tur i inn- og utland.

Hege Movik (44) som spesialpedagog 100%. Har jobbet 3 år i Labakken barnehage tidligere. Begynte her høsten 2012. Hun har fordypning i uteliv, og er også utdannet innen landbruk og har jobbet med gris og ku.Hun har 5 studiepoeng fra studier i Dyreassisterte Intervensjoner, og Hege sine hunder Mille og Alma er nå godkjente besøkshunder. Har også videreutdanning i veiledning, og går på masterstudie i spesialpedagogikk på deltid.

.

Sist oppdatert (fredag 26. juli 2019 09:32)

 

PostHeaderIcon Søk