Sammen for barnas rettigheter

Vi som er ansatte i Stiftelsen Barnas Have, er opptatt av barnas trygghet og trivsel. Vi jobber kontinuerlig med å være en psykisk helsefremmende barnehage, der vi prioriterer leken og vennskap som det aller viktigste. Vi ønsker et nært samarbeid med foreldrene om barnets beste. Et barns muligheter for god psykisk helse blir aldri bedre enn samarbeidet vi har med både barnets foreldre, våre kollegaer og hjelpeinstansene.

Vi har en tydelig naturprofil, og bruker hele nærmiljøet som turområde. 

Det gode liv

Svaret på spørsmålet om hva som er det gode liv for barn, må vise til barnets trygghet, trivsel og mulighet til å utvikle seg til å bli et selvstendig menneske.

Aristoteles beskrev det så enkelt som at det gode liv er det livet vi opplever som godt, og at vi har muligheten til å kunne bruke oss selv. I Stiftelsen Barnas Have jobber vi målrettet med nettopp dette.

Barns rettigheter

Barnekonvensjonen er vårt kompass i innholdet vi skaper for barna.

Fag i fokus

Vi jobber systematisk med psykisk helsefremmende mennesker og miljøer, og prioriterer leken som det aller viktigste

Helt ny

Barns fysiske og psykiske helse fremmes gjennom lekemuligheter, utfordringene og omsorgen de får i barnehagen.

Fra foreldre
og barn

i Barnas Have

«I Barnas Have møtes både barn og foreldre med et smil, en spøk og masse hjertevarme. Jeg opplever at begge barna mine blir sett for hvem de er, med sine unike egenskaper og styrker, samtidig som de får øve i trygge omgivelser på det som er mer utfordrende. Her kunne jeg ha skrevet side opp og side ned om masse god pedagogikk i praksis, men det blir altfor langt. Så kort sagt; En barnehage å anbefale!»

– Benedikte

«Jeg liker å være i barnehagen fordi jeg får være med vennene mine.

Jeg får lov til å gjøre mange ting, som å tegne og sånt. Også er det mange voksne som er snille! Og jeg håper at jeg får se alle de voksne igjen i morgen!»

– Jonas, 5år

«Da vi var nyinnflyttet på Nøtterøy og skulle lete etter barnehage til førstemann, ble vi anbefalt Barnas Have på det varmeste av venner og kjente. Vi var så heldig å få plass, og har nå også barn nummer to på avdeling Troll.

Vi kan ikke få fullrost denne barnehagen godt nok. Det er et sted der de som jobber der gjør det de kan for at barna våre skal ha en best mulig hverdag. De er mye på tur og har alt fra utebaser med lavvo, til egen båt – i bruk hele året. Vi anbefaler dere å søke til denne barnehagen.»

– Cecilie & Truls

Vi finnes i nærheten

Løkkeåsveien 20,
3138 Skallestad

33 38 77 73

barnashave@baha.no